Fun Dinner

5-6 April 2013 AI-introduktion med middagsbjudning

0

Är du nyfiken på goda förändringar?

Vi bjöd till Middagsbjudning och introduktionsdag i Appreciative Inquiry, 5-6 april 2013
på Sörby Naturhälsogård, Halland utanför Falkenberg/Vessigebro (Hitta hit

Appreciative Inquiry har runt om i världen på naturliga sätt lyckats skapa stärkande utveckling av människor, team, organisationer och/eller regioner. AI ger oss naturliga och praktiska tanke- och handlingsverktyg för att skapa goda och förankrade förändringar för personlig och gemensam utveckling. 

Denna kurs är för dig som är engagerad i samhällsutveckling, driver utvecklingsprojekt eller är ledare inom den offentlig, privata eller ideell sektorn. Om du inte är någon av dessa är du välkommen ändå. Din personliga nyfikenhet på kraften av uppskattning och frågor är tillräcklig och gemensam för oss alla på kursen. Vi är sugna på att lära nya saker tillsammans med andra, ha kul, nå nya insikter och skapa den allra bästa av världar redan idag. 
Varmt välkommen!

Andra om Styrkebaserad och AI

Jag upplever att det styrkebaserade arbetssättet Appreciative Inquiry (AI) är en kraftfull och snabb metod vid förändring och utveckling"
Vi ser möjligheterna i stället för hindren vilket ger en ökad handlingskraft och i dag har vi genom våra nya verktyg en helt annan värdeskapande kommunikation inom företaget"
"Det jag har lärt mig känns också bra att använda hemma med mina barn"

Leave a Reply